Antalya, Turkey

Diş İmplantı

Akar Dental olarak, özgüven dolu bir gülüşün önemini çok iyi biliyoruz. Ne yazık ki, eksik dişler hem görünümünüzü hem de ağız sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. İşte bu noktada diş implantları devreye girerek gülüşünüzü ve genel ağız fonksiyonelliğinizi geri kazandırmak için dayanıklı ve doğal görünümlü bir çözüm sunar.

 

Diş implantları, dişlerin doğal yapısını taklit etmek üzere tasarlanmıştır. İmplant tedavisi başlıca titanyum bir gövdenin çene kemiğine güvenli bir şekilde yerleştirilmesi ve üstüne özel olarak üretilen kaplama kuronlardan oluşur. Bu benzersiz tasarım, istikrar, uzun ömür ve kendi dişleriniz gibi hissettiren rahat bir his sağlar.

 

Diş implantı süreci, Akar Dental’deki deneyimli ekibimizin titiz bir değerlendirmesiyle başlar. Diş sağlığınızı değerlendirir, çene kemiği yoğunluğunu ölçer ve işlem için hedeflerinizi konuşuruz. Gelişmiş teknolojimiz ve uzmanlığımızla implant yerleşimini en optimal ve estetik sonuçları elde etmek üzere planlarız. Deneyimli ağız cerrahlarımız, sürecin mümkün olduğunca rahat olduğundan emin olarak iyileşme en sorunsuz şekilde sürmesini amaçlarlar.

Diş implantları sadece gülüşünüzü geri kazandırmakla kalmaz, ağız sağlığınızı korumada da kritik bir rol oynarlar. Çene kemiğinde kemik kaybını önler, çevreleyen dişlerin hizalanmasını sağlar ve size güvenle yemek yeme, konuşma ve gülümseme imkanı tanır. Akar Dental olarak, hastalarımızın yaşam kalitesini artıran diş implantı tedavisini sunmaktan gurur duyuyoruz.